

TidPrat
TidsRiktig kompetansedeling fredag 3. mai
Hva skiller en daglig leder i en eliteserieklubb fra en lege på luftambulansen og hvordan betrakter en psykolog denne forskjellen?
Fredag 3. mai får Tidsbanken besøk av tre unike personligheter. Tema for dagen er Kultur, Verdier, Relasjon og Ledelse hvor vi får ta del i hvordan disse menneskene forholder seg til dette i sitt arbeide.
​
Vibeke Johannessen, Øyvind Thomassen og Jøri Gytre Horverak forteller sine historier i Tidsbankens TidPrat fredag 3. mai klokken 14:00.
TidPrat leveres av Tidsbanken



Vibeke Johannesen
​
Daglig leder Sportsklubben Brann .
Vibeke er først ut. Vibeke har i løpet av 5 år ledet Brann gjennom en opptur uten sidestykke. Sammen med sitt team har hun etablert en kultur på stadion hvor klubbens verdier står i sentrum hver dag, og det merkes.
Vibeke begynte i Brann i 2005, og fra høsten 2010 fungerte hun som salgssjef for bedriftsmarkedet. I 2014 overtok hun som daglig leder i Sportsklubben Brann.
Øyvind Thomassen
​
PhDd/Anestesilege Luftambulansen.
​
Andre mann ut i dag er Øyvind. Han er utdannet anestesilege og har Phd i bruk av sjekklister innen medisin.
Øyvind er også en av landets fremste ressurser innen fjellmedisin og er en friluftsentusiast i særklasse. Han er utøvende forsker ved Haukeland Universitetssykehus, forfatter og ikke minst lege på luftambulansen.
Jøri Gytre Horverak
​
PhD/Psykolog Sense.
​
Siste dame i dagens portefølje er Jøri. Hun er organisasjonspsykolog og arbeider blant annet med relasjons- og prestasjonsfremmende ledelse i en rekke ulike bransjer og bedrifter.
Jøri er daglig leder i Sense PKT AS som leverer både organisasjonspsykologiske og kliniske tjenester.
Meld deg på
frist for påmelding 26. april
Program
14:00 God Stemning
Vi serverer litt drikke og snacks
​
14:30 TidPrat
Vibeke Johannsen
Øyvind Thomassen
Jøri Gytre Horverak
​
15:15 FellesPrat
Spørsmål, diskusjoner
​
15:30 Mer God Steming
Alle er hjertelig velkommen til å prate mer om verdier, relasjon og ledelse.
TidBaren er åpen og vi serverer enkel mexikansk mat. Etter en del KvalitetsTid i TidBaren rusler vi videre til byen og hotel Norge.